ЕВТИНО, УБАВО И КВАЛИТЕТНО

 
 
 

Наши услуги

 
 

Продажба

 

 
 
Продажба на квалитетни прозорци и врати кои се енергетски ефикасни и со прекрасен дизајн. Компанијата, која е главно семејна сопственост, испорачува иновативни производи кои се одржливи и ориентирани кон иднината.
 
 
 

Монтажа

 

 
 
Процесот на монтажа го правиме со највисока стручност, со проценка на рамката, зимање мерки на отвор и на крај монтирање на прозорците и вратите од нашиот стручен тим.
 
 
 

Сервис

 

 
 
Столе Шилец Јуниор врши сервис на кваки, шарки и системи за заклучување, влошување на запечатената единица и генерално штелување за добро дихтување на прозорците и вратите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Безбедност

 
 
 
 
 
 
 
 
ФУНКЦИОНАЛНОСТ

 
 
 
 
 
 
 
 
ЕКОЛОШКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕСТЕТИКА
 
 
 
 
 
 
 
 
ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
СТОЛЕ ШИЛЕЦ ЈУНИОР е компанија специјализирана во продажба, монтажа и сервис на ПВЦ прозори и врати.

Добрата организираност и големиот капацитет се одразуваат не само на брзата монтажа, туку и на брзиот сервис за нашите клиенти дури и во текот на периодите со најголем обем на работа, со што секогаш нашите клиенти се задоволни.

Со своите екипи за монтажа кои успешно оперираат на нашава територија СТОЛЕ ШИЛЕЦ-ЈУНИОР е компанија со висок квалитет на монтажа од ваков вид.
 
 
 
 
 
 

Проекти

 
 
 
[ Страница 1 од 2 ] Следно
 
 
 
 

Партнери

 
 
 
 

SALAMANDER

 
 
 
 

DM

 
 
 
 

WINHOUSE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 

 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
ул. Сутјеска 83-а/1 2000 Штип, +389 32 380 737